Over ons

NV Hoveniers is een jong bedrijf

Missie

Onze missie van NV Hoveniers is door middel van goed overleg, de juiste materialen en beplanting te kunnen adviseren, zodat jij straks meer kan genieten van de tuin en de buitenruimte.

Visie

NV Hoveniers ziet de tuin of buitenruimte als een verlengstuk van het woon-en werkplezier. NV Hoveniers wil de hovenier en vakman zijn die aandacht heeft voor zijn opdrachtgevers.

Waarden

NV Hoveniers vergroot het woonplezier en daardoor neemt de waarde van uw bezit toe. Het is niet voor niets dat wie investeert in de perfecte basis tussentijds niets of niet vaak iets hoeft aan te passen of te veranderen.

GENIET VAN ELKE TUIN MOMENT

Wij zijn een jong bedrijf met vele jaren ervaring.

NV Hoveniers heeft passie voor alles dat met groen te maken heeft. Door jarenlange ervaring in het vak zorgt NV Hoveniers voor een tuin van kwaliteit en vakmanschap.

Als je met ons de samenwerking aangaat, dan weet je dat je te maken hebt met een professionele hovenier, met een passie voor alles wat groeit en bloeit in en rondom je tuin. NV Hoveniers probeert altijd transparant en betrouwbaar te zijn. Klant is Koning. NV Hoveniers geeft graag professioneel advies om alle wensen zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Hierbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel. We kunnen het gehele proces van A tot Z verzorgen, van tuinontwerp tot onderhoud. Heb je speciale wensen? We gaan geen uitdaging uit de weg!

Kun je niet wachten om te genieten in een nieuwe of vernieuwde tuin?

Neem gerust contact met ons op.