Diensten

De diensten van NV Hoveniers

NV Hoveniers tuinaanleg

Tuin aanleg

Denk je aan een renovatie van uw huidige tuin of een compleet nieuw vormgegeven tuin ? Wat het ook is en wat uw doel ook is, NV Hoveniers staat klaar bij het creëren van dé plek om thuis heerlijk tot rust te kunnen komen.

NV Hoveniers tuinonderhoud

Tuin onderhoud

Het juiste tuinonderhoud is van groot belang bij een mooi en bloeiende tuin. Wij bij NV Hoveniers hebben de juiste vakmensen in dienst en heb jij geen omkijken meer naar de tuin. Onze nazorg is ook van groot belang.

NV Hoveniers tuin ontwerp

Tuin ontwerp

NV Hoveniers ontwerpt tuinen, met name in het oosten van Nederland. Of het nu gaat om een nieuwbouwtuin, dakterras, kleine stadstuin, luxe villatuin of landgoed? Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Samen realiseren wij jouw droomtuin die voldoet aan alle eisen en wensen.

NV Hoveniers tuin renovatie

Tuin renovatie

Jij wilt weer een frisse nieuwe tuin? Hoe gaat dat in zijn werk? Bij een tuinrenovatie zal gekeken moeten worden naar wat mogelijk is. Meestal zal begonnen worden met het egaliseren van de tuin, zodat we makkelijker kunnen starten met het aanleggen van het nieuwe terras of de bestrating. Alles gaat in goed en duidelijk overleg.

NV Hoveniers bodemverbetering

Bodemverbetering

Een goede bodem is het halve werk. Wat van zeer groot belang is is een goede bodemstructuur met voldoende organische stof, veel bodemleven (microbiologie) en natuurlijke voedingselementen.

Denk dus: Bodem en bemesting is een grondige basis voor iedere tuin.

NV Hoveniers bestrating

Bestrating

Een goede bestrating geeft de woning of een bedrijfspand extra uitstraling.
NV Hoveniers zorgt voor de nodige graafwerkzaamheden voor het maken en of vernieuwen van terras, oprit, parkeerplaats of tuinpad. Wij hebben oog voor ieder detail en zorgen voor een perfecte afwerking. NV Hoveniers beschikt over moderne graafmachines, uitstekend gereedschap en de juiste technische kennis.

NV Hoveniers gazon aanleg

Gazon aanleg

Een mooi groen gazon is een echte blikvanger van de tuin. Een gazon aanleggen is een specialistisch werkje, dat je graag aan de vakman overlaat.
NV Hoveniers heeft veel ervaring op het gebied van gras aanleggen. Wij leggen het gazon op professionele wijze aan. Ook kun je denken aan graszoden, dan heb je al binnen een dag een mooie groene grasmat liggen in je tuin.

NV Hoveniers verzorging

Verzorging

Goede tuinverzorging omvat alle aspecten van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van de tuin. Het draait om aanplanten en indelen en ook tuinonderhoud komt aan bod. Hoe verzorg je de tuin en wat kun je doen met het tuinafval? Tuinverzorging is van en voor alle seizoenen.
Wij van NV Hoveniers adviseren je daar graag bij.